Eurobasket

Ντράγκιτς: «Στο χέρι του κάθε παίκτη να παίξει στην Εθνική» (video)

Μια ενδιαφέρουσα διάσταση για την παρουσία των ΝΒΑερ στο Ευρωμπάσκετ έδωσε ο Γκόραν Ντράγκιτς τονίζοντας πως ουσιαστικά είναι πρωτίστως στο δικό τους χέρι η συμμετοχή.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς με εξαίρεση το Ευρωμπάσκετ του 2015 δεν έχει απουσίες από την εθνική Σλοβενίας και μετά την 30αρα που πέτυχε στο 90-81 επί της Πολωνίας έδωσε μια ενδιαφέρουσα διάσταση της υπόθεσης.

«Είναι θέμα του κάθε παίκτη κατά πόσο μπορεί να έχει λόγο στη διοίκηση της ομάδας του. Κάποιοι είναι τραυματίες… Εγώ είμαι πάντα εδώ για τη χώρα μου. Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα σε όσες ομάδες του ΝΒΑ αγωνίστηκα. Εξ αρχής έλεγα ότι ήθελα να παίξω στην Εθνική, γι’ αυτό. Είχα πει κατ’ επανάληψη πως θέλω να είμαι εκεί για την Εθνική», τόνισε ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ.

Όσο για τον όμιλο; «Είναι ένα πολύ ισορροπημένο γκρουπ. Υπάρχουν καλές ομάδες, όπως η Ελλάδα, η Γαλλία, εμείς, αλλά και οι υπόλοιπες είναι δυνατές. Θα δούμε, θα έχει ενδιαφέρον».

Για τη νίκη επί της Πολωνίας είπε: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Φινλανδία, την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν. Είναι μια καλή ομάδα, με καλούς σουτέρ, αλλά έχω πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x